Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Önbizalomnövelés csapatszinten és egyénileg Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. április 13.

ImageHat akciógólt szerzett és csapata egyik húzóembere volt a Siófok KC elleni mérkőzésen Vincze Melinda. Az Alcoa FKC balszélsője az elmúlt hetekben részese volt a sorsdöntő Veszprém elleni idegenbeli győzelemnek és a magyar válogatott Svédország elleni sikereinek is. Melit közvetlenül a szombati nyertes meccs után kérdeztük a Siófok legyőzéséről, a válogatottról és a rájátszásról…

Tovább...
 
Kaposvári KK - Albacomp 71-95 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 12.

ImageKommentár nélkül: Kaposvári KK - Albacomp 71-95 (20-19, 28-23, 8-26, 15-27)/ Kaposvár, 600 néző / Játékvezetők: Kapitány, Dr. Páli, Téczely / Albacomp: Simon 16/3, Hanga 16, Radovic 13/3, Lee 20/3, Farkas 8/3 Cs: Keller 4, Kertész 2, Bódi 6, Madár, Banks 4, Fodor 2, Toya 4 / Kaposvár: Kováts 6, Vojvoda 5/3, Welton 19, Orosz 5/3, Ceskovic 22/9 Cs: Kiss 8/6, Kovács, Márkus, Hendlein 4, Bíró 2, Fonai

 
Jól kezdődött a rájátszás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 12.

ImageAz alapszakaszban elszenvedett két szoros – egy-, illetve kétgólos – vereségért fölényes győzelemmel vágott vissza az Alcoa FKC a Siófok KC-nak a bajnoki rájátszás nyitányán. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy már a 39. percben tízgólosra nőtt a hazaiak előnye a 34-23-as végeredménnyel zárult mérkőzésen.

Tovább...
 
Videoton FC - Nyíregyháza Spartacus 1-0 (1-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 12.

ImageA Videoton FC a Soproni Liga 22. fordulójának zárómérkőzésén 1-0-ra legyőzte a Nyíregyháza Spartacust – talán ez a legfontosabb hír a mérkőzésről. Mert, ha alaposabban is fókuszálunk a meccsre, nehezebb dolgunk van: ez volt az a mérkőzés, amelyre minden, és mindennek az ellenkezője is igaz. Az első negyvenöt percben sokkal jobban futballozott a Videoton ellenfelénél. Alvesék, ha nem is futószalagon, de sorra alakították ki a helyzeteket, és, ha a meccsnek ebben a periódusában érhette is kritika a csapatot, maximum annyi, hogy a befejezések nem sikerültek, még a ziccereket is „túljátszották” a támadók.

Tovább...
 
Szép győzelem Norvégia ellen a Pannon Hoki Tornán Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 12.

ImageA jégkorong Pannon Hoki Gála utolsó találkozóján Magyarország 2–1-re legyőzte Norvégiát, így a második helyen zárt a kitűnő hangulatú rendezvényen.

Tovább...
 
Ifik: Kísérteties hasonlóság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 09.

ImageKözel egy hónap elteltével újra Hódmezővásárhelyen szerepelt az Alcoa FKC ifjúsági csapata. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtórefernstől, aki elmondta, hogy a fehérvári lányok a rájátszás első fordulójában ugyanúgy biztos félidei vezetés után, izgalmas hajrában győzték le egy góllal a házigazdákat, mint az alapszakaszban.

Tovább...
 
Elkészült a bajnoki hajrá menetrendje Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 09.

ImageA Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a Soproni Liga utolsó hét (24-30.) fordulójának „óraperces” beosztását. A Videoton mind a hét mérkőzése képernyőre kerül: pénteki napon játszunk Debrecenben, és a Vasassal is. Nem túl szerencsés a Vidi számára, hogy az utolsó öt fordulóban, a négy lehetséges összevetésben (értelemszerűen itt a debreceni meccsünk nem számít) háromszor is korábban játszik a Videoton, mint a fő rivális Debrecen – csak a 30. fordulóban, az utolsó játéknapon azonosak a kezdési időpontok.

Tovább...
 
Megkezdődött a tavaszi szezon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 09.

ImageMegkezdte a tavaszi szezont Kincsesbánya kispályás csapata a székesfehérvári kispályás bajnokság III/D csoportjában. A sportolók az idénynyitó hazai mérkőzést a Bregyó pályán játszották a második helyezett Maracana csapatával. - Az esős idő miatt a pálya vizes, csúszós volt, ami megnehezítette a játékosok dolgát. A mérkőzést jól kezdték, és a vezetést is megszerezték. Aztán egy figyelmetlenséget kihasználva egyenlített az ellenfél. A mérkőzés második felében ismét volt egy gólváltás.

Tovább...
 
Salzburgi győzelemmel ért véget az EBEL Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. április 08.

ImageA Salzburg győzelmével ért véget az EBEL 2009-2010-es szezonja, miután a döntőben Lynchék két vereség után zsinórban négy győzelmet arattak a Linz ellen, így összesítésben 4-2-vel a Red Bull végzett az élen. Mindez azt jelenti, hogy a Salzburg 2007 és 2008 után 2010-ben is aranyérmes lett – 2009-ben ugye a Klagenfurt örülhetett a végén -, a finálé első két összecsapását egyaránt megnyerő Black Wings Linz pedig ezüstérmes.

Tovább...
 
Ny. Spartacus - Videoton FC 0-1 (0-1) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 08.

ImageVáratlanul jó, tavaszias időben, inkább tapogatózó, mint magas szintű játékkal telt az utolsó Ligakupa középdöntőnk első félórája. A Tujvel - Papizsanszkij, Novakovic, Radovics, Fejes - Rása, Ponczók, Kocsis G. - Móri, Olasz, Baracskai összeállításban játszó Vidi nem futballozott rosszul, de ahhoz, hogy feltörje Szpari védelmét, többet kellett volna a szélen próbálkozni.

Tovább...
 
AKTIV - atlétikai versenysorozat iskolásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 08.

ImageHirt Károly, az Alba Regia Atlétikai Klub elnöke, valamint Östör Annamária, az önkormányzat Sportbizottságának tagja a Nemzeti Oskola épületében tartott sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy április 14. és május 2. között az AKTIV-program keretében városi atlétikai versenysorozatra kerül sor nyolc fehérvári általános iskola tanulói között.

Tovább...
 
<< Első < Előző 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5897 - 5907 / 7448